Relja Ivković seniorski prvak Srbije

Naš  takmičar, Relja Ivković, osvojio je zlatnu medalju na Državnom prvenstvu za seniore koje se održalo u Hali sportova Ranko Žeravica. Relja je briljirao u konkurenciji, demonstrirajući izvanredn fizičku spremnost.

U prvom kolu, Relja je bio slobodan, što mu je omogućilo da se dodatno pripremi za polufinale. U polufinalu je savladao Nikolu Ilića iz Tekvondo kluba Galeb, pokazavši superiornost i taktičku zrelost. U finalu, rezultatom 2:1, Relja je nadmašio Nemanju Ilića iz Tekvondo kluba Viner Čivi iz Šapca, čime je osigurao zlatnu medalju za naš klub.

Čestitamo Relji na ovom izvanrednom postignuću i ponosni smo što ga imamo kao deo našeg tima!

Podeli vest:

Ostale vesti

Turnir EX Yu Open postaje E2 bodovni turnir

Na sastanku tri organizatora doneta je odluka da turnir EX Yu Open postane E2 bodovni turnir. Naš klub, zajedno sa Tekvondo klubom Eurošped i Galeb, uspešno je realizovao projekat turnira EX Yu, koji se ove godine održava po četvrti put.

...

Relja Ivković nastupio na Evropskom prvenstvu

Naš Relja Ivković nastupio je na Evropskom seniorskom prvenstvu u Beogradu, gde je pokazao izvanrednu borbenost i duh. Nažalost, ni domaća publika ni atmosfera nisu bili dovoljni da mu donesu pobedu u prvom kolu. Ivković se suočio sa turskim takmičarem

...

Relja Ivković seniorski prvak Srbije

Naš  takmičar, Relja Ivković, osvojio je zlatnu medalju na Državnom prvenstvu za seniore koje se održalo u Hali sportova Ranko Žeravica. Relja je briljirao u konkurenciji, demonstrirajući izvanredn fizičku spremnost. U prvom kolu, Relja je bio slobodan, što mu je

...

Zakaži probni trening

Probni trening je besplatan*

Želim da zakažem trening: