Omega kup okupio 750 takmičara iz 8 zemalja

Tekvondo klub Omega je ponovo dokazao svoju posvećenost sportu i razvoju tekvondo sporta u Srbiji. Ove godine održan je jubilejni 20. Omega kup 2024. Ovaj značajan događaj okupio je 750 takmičara iz 8 zemalja. U Hali sportova Ranko Žeravica, 66 sportskih klubova se nadmetalo u disciplinama borbe, forme i kick.

 

Gosti su izrazili zadovoljstvo izuzetnom organizacijom turnira. Svečanom otvaranju prisustvovali su brojne zvanice, uključujući i ambasadora Republike Koreje u Srbiji, gospodina Lee Jung-hyun-a.

 

Ovaj prestižni turnir, označen kao događaj od posebnog značaja za razvoj sporta u Srbiji, takođe je doprineo razvoju turizma u Beogradu, zahvaljujući visokom broju stranih predstavnika. Omega kup 2024 je još jednom potvrdio svoju važnost u tekvondo kalendaru, pružajući takmičarima priliku da se razvijaju i napreduju na međunarodnoj sceni.

Podeli vest:

Ostale vesti

Turnir EX Yu Open postaje E2 bodovni turnir

Na sastanku tri organizatora doneta je odluka da turnir EX Yu Open postane E2 bodovni turnir. Naš klub, zajedno sa Tekvondo klubom Eurošped i Galeb, uspešno je realizovao projekat turnira EX Yu, koji se ove godine održava po četvrti put.

...

Relja Ivković nastupio na Evropskom prvenstvu

Naš Relja Ivković nastupio je na Evropskom seniorskom prvenstvu u Beogradu, gde je pokazao izvanrednu borbenost i duh. Nažalost, ni domaća publika ni atmosfera nisu bili dovoljni da mu donesu pobedu u prvom kolu. Ivković se suočio sa turskim takmičarem

...

Relja Ivković seniorski prvak Srbije

Naš  takmičar, Relja Ivković, osvojio je zlatnu medalju na Državnom prvenstvu za seniore koje se održalo u Hali sportova Ranko Žeravica. Relja je briljirao u konkurenciji, demonstrirajući izvanredn fizičku spremnost. U prvom kolu, Relja je bio slobodan, što mu je

...

Zakaži probni trening

Probni trening je besplatan*

Želim da zakažem trening: