Fitnes treninzi

Trenirajte kada i vaše dete

Brinemo o zdravlju cele porodice

U okviru našeg tekvondo kluba, takođe organizujemo fitnes treninge, pružajući vam priliku da unapredite svoje fizičko zdravlje i oslobodite se viška kilograma. Aktivirajte se uz nas, jer smo klub koji brine o celoj porodici.

Budite aktivan roditelj

Ako ste roditelj, svesni smo koliko je izazovno uskladiti porodične i poslovne obaveze. Pronađite vreme za fizičku aktivnost, što će doprineti poboljšanju zdravlja i povećanju životne energije. Zakažite probni trening potpuno besplatno.

Odlični uslovi za fitness trening

U našem klubu imate sve što vam je potrebno za unapređenje vašeg fizičkog zdravlja. Naše sale su potpuno opremljene svim neophodnim rekvizitima za trening, pokrivene su tatamijem, a svlačionice su opremljene tuševima.

Fitnes trener

Ključ je kontinuitet

Znam koliko je važno istrajati u nameri da izgradite zdrave životne navike, oslobodite se viška kilograma i oblikujete svoje telo. Ključ je kontinuitet – malim koracima ćemo zajedno doći do cilja.

Ja sam Irena, dugo godina sam se bavila rukometom i diplomirala sam na državnom fakultetu za fizičko vaspitanje (DIF). Dugo sam bila u krosfitu, a sada je moj rad usmeren na to da pomognem drugima da ostvare svoje ciljeve, izgrade zdrave životne navike i postignu figuru na koju će biti ponosni.

Reč fitnes instruktora

Sigurno već znate da redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana su ključni za očuvanje dobrog zdravlja i blagostanja. Fizička aktivnost pomaže u održavanju zdrave telesne težine, poboljšava raspoloženje i jača srce i mišiće. Zdrava ishrana obezbeđuje telu potrebne hranljive materije za energiju i oporavak. Kombinovanjem ovih navika, možete unaprediti kvalitet svog života i smanjiti rizik od mnogih hroničnih bolesti.

Irena Krklješ

Fitnes instruktor

Fitnes

Uslovi treninga

Naše sale su kompletno opremljene svim potrebnim rekvizitima. Fitnes treninge kao i tekvondo treninge držimo na dve lokacije u Beogradu – na Vidikovcu i u Mirijevu. Zakažite besplatan probni trening i posetite nas na jednoj od naših lokacije. Ako budete zadovoljni, a verujemo da hoćete, možete se priključiti jednoj od naših fitnes grupa.

Trenirajmo zajedno

Prilagođeni fitness treninzi

Naši fitnes treninzi su osmišljeni tako da budu prilagođeni svima, posebno početnicima. Instruktor je tu da sa velikom pažnjom prati svaki vaš korak i da vam pomogne da zajedno prevaziđete sve poteškoće, posebno ako ste novi u svetu fitnesa.
Kod nas možete dobiti i stručne savete vezane za ishranu. Želimo da zajedno, korak po korak, stvaramo zdrave životne navike.

Kontinuitet je ključ

Redovnim treniranjem možete postići:

Zakažite besplatan probni trening

Radeta Markovića 8
1100 Mirijevo

Lokacija 1

Sretena Mladenovića Mike 50A
1100 Vidikovac

Lokacija 2

Pozovi na broj
+381 (0) 63 1030082

Zakaži probni trening

Probni trening je besplatan*

Želim da zakažem trening: