© 2013. DM Team.

All rights reserved.

miletic2010@gmail.com

Taekwondo klub OMEGA  -  063/10 30 082  -  omega.taekwondo@gmail.com  -  Železnik, Vidikovac, Zvezdara, Kaludjerica

KORISNI LINKOVI


Taekwondo asocijacija Srbije

Kalendar takmičenja

Elektronska prijava


KALENDAR AKTIVNOSTI

Evropsko prvenstvo u taekwondo-u Daugavpils (Letonija)


Marko Radovanović, Vladan Đukić, Nikola Martinović i Nikola Đurđević učestvovali na Evropskom prvenstvu u Letoniji.

Nikola Đurđević osvoio srebrnu mealju.

Ana Nisić najbolja pionirka


Prošla, 2014. godina, bila je njena, jer je proglašena za najbolju pionirku u tekvondou. Njeni sjajni rezultati već sada pokazuju da se radi o velikoj šampionki.

Šarac Vojin osvojio zlatnu medalju


Šarac Vojin osvojio zlatnu medalju na Galebovom trofeju pobedivši u 5 borbi.

Tk. Omega na P. Balkana četiri zlatne medalje


1. Đurđević Nikola

2. Marko Radovanović

3. Relja Ivković

4. Strahinja Milinković

Dušan Katić, član taekwondo kluba “Omega” je na nesvakidašnji način na temu “On je moj uzor” napisao zapažanja sa strane desetogodišnjaka sastav iz Srpskog jezika. Pročitajte kako je on doživeo i na na papir preneo svoje iskustvo.

Pioniri i seniori taekwondo kluba Omega prvi u Srbiji


Sjajan rezultat na upravo zevršenom Prvenstvu Srbije u taekwondou za pionire i seniore do 21. godine ostvario je taekwondo klub Omega osvojivši prvo mesto u kategoriji pioniri, seniori i u ekipnoj konkurenciji.

OP Grčke


Ana Nisić, Đorđe Purić i Lazar Adamović osvojili 3. mesto.

OP Austrije


Relja Ivković osvojio 2. Mesto.

Polaganje za majstorska zvanja kod Park So NamaTijana srebrna na Olimpijskim igrama!!!!


Tijana Bogdanović poražena je od Korejke Kim Sohui sa 7:6 u finalu na Olimpijskim igrama u Riju i osvojila srebrnu medalju.


Sa samo 18 godina Tijana Bogdanović osvojila je  srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, pošto je u finalu kategorije do 49 kilograma izgubila od Južnokorejke Kim So-hui sa 6:7.

 Besplatna škola tekvondoa


 U Osnovnoj školi Miroslav Antić počela je promocija programa Besplatna škola tekvondoa u organizaciji Tekvondo kluba Omega. Program sufinansira Gradska opština Čukarica.

 Prisutne učenike i njihove učitelje u ime Gradske opštine Čukarica pozdravio je član Veća GO Čukarica zadužen za sport Zoran Adamović. U svom obraćanju Adamović je istakao da GO Čukarica čini sve kako bi obezbedila što više sportskog sadržaja koji će biti dostupan upravo najmlađoj populaciji. Adamović je pozvao sve mališane da koriste sve besplatne sadržaje koje GO Čukarica upravo za njih organizuje a kojih će biti i u narednom periodu i iz drugih sportova. Svi učenici od 1 do 4 razreda osnovnih škola sa Čukarice imaće priliku da se do kraja 2016. godine upoznaju sa tekvondoom i besplatno pohađaju namenjen termin počev od 2. oktobra 2016. godine. Program će se sprovoditi u svečanoj sali OŠ Braća Jerković u Železniku.

 Nakon obraćanja člana Veća GO Čukarica Zorana Adamovića prisutnima se obratio i Miroslav Krklješ predsednik Tekvondo kluba Omega i trener juniorske reprezentacije Srbije. Krklješ je mališanima predstavio reprezentativce Srbije koji potiču iz Tekvondo kluba Omega među kojima su bili i vicešampion Evrope Nikola Đurđević i najbolja pionirka Srbije Ana Nisić.  

 Takmičari tekvondo kluba Omega demonstrirali su veštine tekvondoa koje su mališani uz oduševljenje, navijanje i ovacije ispratili. Posebnu pažnju mališana privukao je sparing meč Ane Nisić i Lazara Adamovića dok je atraktivno lomljenje daske nožnom tehnikom propraćeno burnim aplauzom. Učenici OŠ Miroslav Antić imali su priliku da probaju tekvondo opremu, kacigu, prsluk, štitnike kao i da izvedu nekoliko udaraca u fokusar.

 Svi zainteresovani dečaci i devojčice od 1 do 4 razreda iz OŠ sa Čukarice mogu se prijaviti direktno Tekvondo klubu Omega na telefon 063/1030082 kako bi se upoznali sa ovom borilačkom veštinom.

Kup Srbije - 1. Mesto za juniore i 3. za pionire


Taekwondo klub Omega je osvojio ekipno prvo mesto za juniore i treće mesto za pionire na kupu Srbije 2013. Godine.