Taekwondo klub OMEGA  -  063/10 30 082  -  omega.taekwondo@gmail.com  -  Železnik, Vidikovac, Zvezdara, Kaludjerica

KORISNI LINKOVI


Taekwondo asocijacija Srbije

Kalendar takmičenja

Elektronska prijava


KALENDAR AKTIVNOSTI

Višestruki osvajači ekipnih plasmana na državnim prvenstvima, pionirski, kadetski, juniorski i seniorski prvaci države u različitim kategorijama, osvajači medalja na mnogobrojnim inostranim takmičenjima. Nikola Čolić osvajač bronzane medalje na evropskom juniorskom prvenstvu u Azerbejdžanu, Naumovska Aleksandra osvajač bronzane medalje na evropskom kadetskom prvenstvu su samo neka od imena koja predstavljaju prestiž ovog sporta na ovim, kao i prostorima Evrope.

Taekwondo klub Omega je počeo sa radom prvog septembra 1999. godine. Sada brojimo preko 170 članova među kojima ima više od 20 repezentativaca u svim uzrasnim kategorijama.


Trener Taekwondo Kluba "Omega" je Krklješ Miroslav, nosilac crnog pojasa 5. dan, višegodišnji reprezentativac i osvajač mnogobrojnih domaćih i inostranih medalja. Značajniji rezultati su: višestruki pionirski, juniorski i seniorski prvak države, osvajač trećeg mesta na OP Belgije i trećeplasirani na evropskom seniorskom prvenstvu održanom 2000. godine u Patri, Grčka.

Omega kup